dimarts, 28 de juliol del 2009

Canvis en la vocalia de la CAMFiC de Lleida


Canvis en la vocalia de la CAMFiC de Lleida

La Vocalia Territorial de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC) de Lleida va renovar els seus membres el passat 11 de juny. Núria Nadal, després d’haver estat la vocal de la CAMFIC a Lleida durant dos anys, va demanar poder ser rellevada del seu càrrec. Durant aquest període d’intenses jornades de treball, Núria Nadal, entre altres coses, ha coordinat diversos tallers, comunicacions, jornades, etc… Jorge Soler, metge de família del Centre de Salut Rambla de Ferran, va agafar el càrrec amb l’aprovació unànime de tots els assistents.


Les vocalies territorials tenen la missió fonamental de representar la CAMFiC allà on estan establertes. És a dir, apropen la feina i la filosofia de la CAMFiC als socis i, per extensió, als ciutadans de tot Catalunya. Esdevenen, en definitiva, les cames i els braços de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària.


A més d’importar diverses activitats generals de la CAMFiC, el fet d’estar inserits en una realitat territorial concreta permet organitzar-ne altres adaptades al seu entorn. Les vocalies territorials compleixen així amb la voluntat de la societat de treballar a prop del ciutadà i d’una forma descentralitzada.


Agraïm, doncs, a Núria Nadal i el seu equip tota la feina feta durant aquests anys i felicitem Jorge Soler com a nou responsable de la CAMFiC a Lleida. Li desitgem tants èxits com els que va tenir la seva antecessora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada